اخبار فناوری

استفاده از سیگنال های تلفن همراه در سنجش کیفیت هوا

یک مطالعه جدید نشان داده است که سیگنال ها و داده های تلفن همراه می توانند به عنوان ابزاری برای شناسایی میزان دود آتش سوزی و سنجش کیفیت هوا در آینده استفاده شوند.

محققان گروه مهندسی عمران و دانشکده زمین ، جو و محیط دانشگاه موناش(Monash) برای انجام این تحقیق با اداره هواشناسی و محققان از دانشگاه صنعتی دلفت(Delft) هلند و دانشگاه واگنینگن (Wageningen) همکاری کردند.

محققان نحوه نوسان سیگنال های تلفنی را در طی آتش سوزی های بزرگ تابستان 2019-2020 در ملبورن  تجزیه و تحلیل کردند.

به عنوان بخشی از این مطالعه ، که توسط دکتر Adrien Guyot ، سرگروه مهندسی عمران دانشگاه موناش انجام شد ، نتایج نشان داد که وقتی مقدار زیادی دود تشکیل می شود ، به عنوان “درپوش” عمل می کند و منجر به وجود امدن”شرایط نامنظم پخش” برای سیگنال های رادیویی می شود.

نتایج تحقیقات

این مقاله نشان می دهد که استفاده از سیگنال های تلفن همراه می تواند جایگزین مقرون به صرفه و دقیق تری برای تکنولوژی های فعلی باشد که برای اندازه گیری کیفیت هوا استفاده می شوند.

سنجش کیفیت هوا

در این بخش آمده است: “نظارت بر کیفیت هوا به طور معمول توسط آژانس های دولتی با استفاده از ایستگاه های اختصاصی و  ابزارهای خاص انجام می شود.

به دلیل هزینه های زیاد نگهداری ایستگاه های سنجش کیفیت هوا ،سامانه های پایش کیفیت هوا در شهر ها و مناطق کم جمعیت  وجود نداردو اغلب در مناطق شهری پرجمعیت استفاده می شوند.

در این مطالعه آمده است که از سیگنال های تلفن همراه نیز به عنوان راهی برای اندازه گیری دقیق میزان بارندگی و رطوبت  می توان استفاده کرد.

علی رغم بعضی اشکالات ، گایوت معتقد است که استفاده از سیگنال های تلفن همراه در سنجش کیفیت هوا می تواند همراه با سایر فن آوری ها مانند سنجش از راه دور ماهواره ای ,برای هشدار دادن به ساکنان در مورد خطرات احتمالی آتش سوزی استفاده شود.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *