آموزش ریست فکتوری در ویندوز 10

آیا میدونستید ویندوز 10 هم گزینه ای مثل گوشی های اندروید یعنی حالت بازگشت به کارخانه یا ریست فکتوری (Reset Factory) داره؟ امروز توی مجله آموزشی خبری پی سی تولز براتون درباره این مورد و نحوه استفاده از اون توضیح میدیم.
چرا باید از ریست فکتوری ویندوز 10 یا حالت بازگشت به کارخانه استفاده کنیم؟
اگر از ویندوز 10 استفاده می کنید و کامپیوتر یا لپ تاپ شما کند کار می کند یا عملکرد غیرعادی دارد ، یا حتی اگر فقط می خواهید آن را بفروشید ، به جای نصب ویندوز مجدد و دردسرهای خاص خودش می توانید از ریست فکتوری استفاده کنید.
چگونه ویندوز 10 را مثل روز اول کنیم
ابتدا Command Prompt را باز کنید . برای انجام این کار ، “Command Prompt” یا cmd را در نوار جستجوی ویندوز (استارت) تایپ کنید ، و سپس روی Command Prompt از نتایج جستجو کلیک کنید.
در Command Prompt ، این دستور زیر را تایپ کنید و سپس کلید Enter را فشار دهید.
منوی Choose an Option ظاهر می شود. گزینه اول فایل های شخصی و تنظیمات سیستم را نگهداری میکند اما برنامه های نصب شده را حذف می کند ,با انتخاب گزینه دوم علاوه بر برنامه ها, تنظیمات و فایل ها پاک می شود و پس از انجام پروسه شما شاهد یک ویندوز خام خواهید بود
در مرحله بعد ، تصمیم بگیرید که آیا می خواهید فقط پرونده های خود را حذف کنید یا اینکه علاوه بر حذف پرونده ها درایو را هم فرمت کنید؟. اولی سریعتر انجام می شود ، در حالی که دومی به طور قابل توجهی طولانی تر می شود (حدود شش ساعت طول کشید با لپ تاپ من.) پیشنهاد ما استفاده از گزینه اول یعنی Just Remove My files هست اما اگر قصد فروش لپ تاپ خود را دارید از گزینه دوم استفاده کنید با اینکار بازگردانی فایل های موجود بر روی لپ تاپ شما غیرممکن که نه اما بسیار سخت می شود.
صفحه بعدی به شما اطلاع می دهد که رایانه برای آماده سازی مجدد آماده است. برای شروع روی “Reset” کلیک کنید.
وقتی مراحل ریست فکتوری ویندوز 10 به پایان رسید ، صفحه تنظیمات اولیه ویندوز لود می شود گویی تازه ویندوز را نصب کرده اید.