مرگ دو نفر بر اثر تصادف تسلا S بدون راننده

مارک هرمان کلانتر منطقه 4 هریس از مرگ دو نفر بر اثر تصادف تسلا S بدون راننده خبر داد.مقامات می گویند تحقیقات در مورد این حادثه ادامه دارد.به نظر می رسد که در هنگام تصادف هیچکدام از این دو سرنشین در صندلی راننده نبوده اند.
این خودرو کنترل خود را از دست داده و به پس از برخورد با درخت باعث مرگ دو نفر شد.
این حادثه دیروز در اسپرینگ تگزاس، حومه هوستون رخ داد به گفته کلانتر منطقه 4 هریس ،تحقیقات ادامه دارد.اما تاکنون نشان داده است که هیچ یک از آنها پشت فرمان نبوده.یکی از افراد در صندلی شاگرد و دیگری، در صندلی عقب قرار داشتند. هویت این افراد هنوز اعلام نشده است.
معاونان پلیس منطقه گفتند که این خودرو با سرعت بالایی در حال حرکت بود که موفق به پیچیدن نشد.در نهایت از جاده بیرون رفت و به درخت برخورد کرد.
اگر سرنشینان خودروی تسلا هیچکدام پشت فرمان نبوده اند،به این معناست که اطلاعات کاملی از سیستم رانندگی تمام خودکار نداشته اند.مدت ها قبل گفته شده بود که این تصور که سیستم رانندگی تمام خودکار تسلا کاملا درست کار می کند و کاربران می توانند صندلی راننده را خالی بگذارند اشتباه است.
آتش نشانان می گویند حدود 4 ساعت زمان و بیش از 30000 گالن آب صرف شد تا بتوانند آتش را خاموش کنند و در این حین مجبور شدند با شرکت تسلا تماس بگیرند و از آنها بپرسند چگونه باید آتش را مهار کنند.احتمالا مدتی زمان نیاز است تا آتشنشانان نحوه خاموش کردن باتری های لیتیومی را بیاموزند.