بیزینس اکانت اینستاگرام چیست؟ تبدیل اکانت اینستاگرام به بیزینس
فرق بین اکانت تجاری و شخصی اینستاگرام

بیزینس اکانت اینستاگرام چیست؟ در این مقاله نحوه تبدیل اکانت اینستاگرام به تجاری و مزایا و معایب اون رو برای شما خواهیم گفت.
اینستاگرام سه نوع حساب یا اکانت دارد:
شخصی (Personal)
اینفلوئنسر (Creator)
تجاری (Business)
حساب های شخصی برای پیج های شخصی بهترین گزینه است و پیچ ها به صورت پیش فرض در اینستاگرام به حالت شخصی هستند. در حالی که دو گزینه حساب حرفه ای برای کسانی که مشاغل تجاری دارند و یا قصد دارند تبلیغات فروش محصولات و جمع آوری تجزیه و تحلیل را انجام دهند ایده آل است. در اینجا نحوه تغییر پیج از شخصی به تجاری یا بیزینس آورده شده است.
آیا من به یک اکانت اینفلوئنسر یا تجاری نیاز دارم؟
بیشتر افراد فقط به یک حساب شخصی احتیاج دارند. این تنها نوع اکانتی است که می تواند به حالت خصوصی درآید تا بتوانید کنترل کنید چه کسی شما را دنبال می کند و چه کسی پست های شما را می بیند.
با این حال ، اگر از اینستاگرام به صورت حرفه ای استفاده می کنید یا محصولی برای ارائه دارید ، ممکن است یک حساب اینفلوئنسر یا تجاری برای شما کاربردی تر باشد.
اگر یک یوتیوبر یا اینفلوئنسر هستید ، اکانت Creator را انتخاب کنید. اگر برای کسب و کار واقعی خود مانند یک رستوران یا سالن زیبایی حساب ایجاد می کنید ، باید حساب تجاری را انتخاب کنید.
تفاوت بسیار کمی بین این دو حساب وجود دارد ، با این تفاوت که اکانت های سازنده می توانند جزئیات تماس و انواع تجارت خود را پنهان کنند تا بیشتر شبیه یک اکانت شخصی شبیه باشد.
برای تبدیل اکانت شخصی به تجاری به چه چیزی نیاز داریم؟
هر کسی می تواند به عنوان یک حساب تجاری ثبت نام کند و خود را به عنوان یک تجارت معرفی کند. با این حال, اگر می خواهید تبلیغات را اجرا کنید یا پست هایی با لینک مستقیم به محصولات خود ایجاد کنید, باید صفحه Facebook داشته باشید .
شما می توانید همزمان پنج حساب اینستاگرام را مدیریت کنید ، بنابراین اگر تعداد زیادی حساب حرفه ای تنظیم کنید ، باید از برخی از آنها خارج شوید.
نحوه تبدیل اکانت اینستاگرام به بیزینس و یا اینفلوئنسر
برای تغییر انواع حساب ، Instagram را باز کرده و به صفحه Profile خود بروید. برای دسترسی به منو ، روی سه خط کوچک در گوشه بالا سمت راست یا چپ (بسته به انگلیسی یا فارسی بودن گوشی شما) ضربه بزنید.
به تنظیمات (Setting) و سپس حساب (Account) بروید.
روی تغییر به حساب حرفه ای (Switch to Proffesional account) ضربه بزنید و مراحل نصب را دنبال کنید.
شما این فرصت را خواهید داشت که دسته مشاغل خود را انتخاب کنید ،یا پیج را به یک صفحه Facebook (اگر قبلاً این کار را نکرده اید) متصل کنید ، موقعیت مکانی و اطلاعات تماس خود را اضافه کنید و انتخاب کنید که یک اکانت Creator (اینفلوئنسر) یا Business (تجاری) می خواهید.
بازگردانی پیج از تجاری به شخصی
اگر در هر مرحله می خواهید دوباره نوع اکانت یا همان حساب خود را تغییر دهید ، به تنظیمات (Setting) و سپس حساب (Account) بروید. روی تغییر نوع حساب (Switch account type) ضربه بزنید. سپس یا تغییر به حساب شخصی(Switch to Personal Account) یا تغییر به حساب تجاری(Switch to Business Account) را انتخاب کنید.
مزایای تبدیل اکانت اینستاگرام به تجاری یا بیزینس
- همان ویژگیهای اصلی ارسال پست در فید، استوری ها، IGTV یک پروفایل شخصی را دارد.
- دسترسی به Insight های تجزیهوتحلیل در مورد اکانت و عملکرد شما، مربوط به محتوا، فعالیت و آمار مخاطبان را فراهم میکند.
- امکان اجرای تبلیغات را دارد.
- جزئیات کسبوکار و مخاطب را نمایش میدهد.
- به شما امکان میدهد یک دسته بندی برای تجارت خود انتخاب کنید.
- دسترسی به فروشگاه اینستاگرام را فراهم میآورد. این ویژگی به شما امکان میدهد محصولات را در پست های خود برچسب گذاری کنید.
- میتوانید پاسخهای سریع و فیلترهای دایرکت را برای مدیریت بهتر پیامهای خصوصی و ارتباط با مشتریان خود تنظیم کنید.
- دسترسی به گپ تصویری از طریق دایرکت خواهید داشت.
- امکان مدیریت محتوای مارک دار و تبلیغات پرداختی وجود دارد.
- میتوانید درخواست تأیید اکانت کنید.
- امکان زمانبندی پست ها از طریق برنامههای شخص ثالث وجود دارد.
- اگر تأیید شوید یا بیش از ۱۰،۰۰۰ فالوور داشته باشید، میتوانید به استوری های اینستاگرام خود لینک اضافه کنید.
- میتوانید از طریق دسکتاپ به Creator Studio دسترسی پیدا کنید.
- میتوانید به ابزارهای محتوای مختص برند دسترسی پیدا کنید.
- قابلیت اضافه کردن Call to Action را در پروفایل شما دارد
معایب تبدیل اکانت اینستاگرام به تجاری یا بیزینس
- کاهش تعداد بازدید پست ها تا ۴۰ درصد نسبت به قبل از تغییر پروفایل
- بعضی از فالورهایشان (دنبال کنندگان) گزارش کرده اند که مطالب اینستاگرامی آنها دیگر در صفحه خانه (Feed) برای نمایش داده نمیشود و برای دیدن مطالب آنها باید مستقیما به صفحه اینستاگرام آنها مراجعه کنند.
- کاهش میزان کلیک بر روی لینک موجود در بایو پروفایل (احتمالا به دلیل شلوغ شدن بخش بالایی صفحه)
- افزایش ناگهانی تعداد کامنت های اسپم و حمله ربات های جذب فالور به بخش نظرات پست ها
- کاهش تعداد کامنت ها و لایک ها
- ریزش فالوور ها پس از تبدیل به پروفایل تجاری (این مشکل بیشتر برای اشخاصی که در پروفایلشان مطالب شخصی قرار میدادند دیده میشد. احتمالا کاربران پس از مشاهده بخشهای اضافه شده به بالای پروفایل آنها تصور میکردند وارد یک صفحه کاری شده اند و اقدام به آنفالو پروفایل میکردند.)
- کاهش سرعت جذب فالور پیج های بزرگتر (شخصی که قبلا در روز حدود ۵۰۰ فالور جذب میکرد پس از تبدیل صفحه اش به صفحه تجاری، با افت حدود ۵۰ درصدی نرخ جذب فالور رو به رو شد!)
اگر پیج شما شخصی است و کاربرد دیگری ندارد از همان حالت پیش فرض یعنی Personal Account استفاده کنید.