ترفندموبایل

نحوه بستن دایرکت در اینستاگرام

به طور پیش فرض،وقتی شخصی که در اینستاگرام دنبال نمی کنید،به شما پیام می دهد،در بخش درخواستهای جداگانه قرار می گیرد.اگر نحوه بستن دایرکت در اینستاگرام را بدانید،این پست را تا آخر بخوانید.

پس از فعال شدن این ویژگی،فقط کاربران اینستاگرام که دنبال می کنید یا در لیست مخاطبین شما هستند می توانند برای شما پیام ارسال کنند.

دکمه Message هنوز در پروفایل شما قابل مشاهده است، اما هنگامی که آنها بخواهند به شما پیام دهند،پیام خطایی را مشاهده می کنند که می گوید: “[کاربر] نمی تواند پیام شما را دریافت کند.

 

نحوه بستن دایرکت در اینستاگرام

نحوه بستن دایرکت در اینستاگرام

در بخش تنظیمات می توانید ویژگی درخواست پیام را از قسمت حریم خصوصی غیرفعال کنید.برای شروع،برنامه اینستاگرام را در گوشی هوشمند خود باز کنید.

بعد،روی دکمه پروفایل در گوشه پایین سمت راست صفحه ضربه بزنید.

 

در صفحه پروفایل خود،روی دکمه منو (سه خط) در گوشه بالا سمت راست صفحه ضربه بزنید.

نحوه بستن دایرکت در اینستاگرام

در پنجره ای که باز می شود، گزینه “Settings” را انتخاب کنید.

نحوه بستن دایرکت در اینستاگرام

در «تنظیمات»،روی «Privacy» ضربه بزنید.

نحوه بستن دایرکت در اینستاگرام

در «Privacy»،روی گزینه «Messages» ضربه بزنید.

نحوه بستن دایرکت در اینستاگرام

به پایین بروید و قسمت “Other People” را پیدا کنید. روی «Others on Instagram» ضربه بزنید.

در بخش «Others on Instagram»،روی گزینه «Don’t Receive Requests» ضربه بزنید.

با چند بار ضربه زدن به عقب ، از تنظیمات خارج شوید. اکنون درخواست پیام در اینستاگرام را غیرفعال کرده اید. اگر کاربر ناشناخته ای برای شما پیام ارسال کند،اطلاعیه ای در مورد آن دریافت نخواهید کرد و پیام را در پوشه Requests خود نیز مشاهده نخواهید کرد و شما موفق به بستن دایرکت اینستاگرام خود شدید.

نحوه انجام این کار در اندروید و آی او اس یکسان است.

نوشته های مشابه

4 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *