چرا گوشی های چینی ارزان هستند؟

تلفن های اندرویدی چینی امکانات برتر را با قیمت پایین ارائه می دهند.اما چگونه؟چرا گوشی های چینی ارزان هستند؟آنچه در مورد تلفن های ارزان قیمت چینی باید بدانید در اینجا آورده شده است.
وقتی به خرید یک گوشی هوشمند جدید فکر می کنید،دو نام اول که به ذهن شما خطور می کند سامسونگ و اپل هستند.این دو غول فناوری رقبای قدیمی تجاری هستند که با محصولات و خدمات پیشرفته خود منجر به نوآوری در تکونولوژی شده اند.
اما با ورود برند های جدید چینی به عرصه فناوری،رقابت شدیدا افزایش یافت.در اینجا حقیقت پشت انفجار ناگهانی برند های چینی و اینکه چرا باید به آن اهمیت دهید وجود دارد.
امپراتوری BBK Electronics
به احتمال زیاد حداقل یک بار نام برند های OnePlus ، Oppo ، Vivo و Realme را شنیده اید.همه این برند های نوظهور زیرمجموعه شرکت BBK Electronics مستقر در دونگوان چین هستند که توسط Duan Yongping تاسیس شده است.
این مجتمع چند ملیتی در نیمه اول 2021 به بزرگترین تولید کننده گوشی های هوشمند جهان تبدیل شد و حتی از شناخته شده ترین غول های فناوری نیز بهتر عمل کرد.
BBK ممکن است یک نام شناخته شده در سطح جهانی نباشد،اما شرکت های تابعه آن قلمرو بزرگی در در دنیای فناوری دارند.در واقع چنان سریع که مارک های فرعی این شرکت های تابعه در حال تبدیل شدن به شرکت های مستقل کامل و جداگانه هستند.به عنوان مثال،Realme یک زیر مجموعه سابق Oppo است.و iQOO ، برند فرعی Vivo،در همان مسیر استقلال قرار دارد.
نبوغ سازندگان تلفن چینی
وقتی به تصویر کلی نگاه می کنید،به نبوغی در پشت این سازندگان تلفن چینی پی می برید.می بینید که هرچه مارک های فرعی در بازار با یکدیگر ارتباط برقرار کرده و منابع و تخصص خود را به اشتراک بگذارند،جلوگیری از ضرر آسان تر است. این به این دلیل است که ضربه ای که توسط یک مارک گرفته می شود،توسط دیگران قابل جذب است.
این شاید یکی از بزرگترین دلایل موفقیت گسترده BBK باشد.برای درک چگونگی تغییر غول صنعت فناوری،راحت تر است برند های فرعی آن را به جای اینکه با آنها به عنوان نهادهای جداگانه در نظر بگیرید،به عنوان یک شرکت واحد در نظر بگیرید.برای این کار،بیایید نگاهی دقیق به آمار سهم بازار تلفن های هوشمند در سه ماه اول 2021 بیندازیم.
سهم بازار
سهم بازار جمعی از سه شرکت تابعه BBK (Oppo ، Vivo و Realme) در کل عدد قابل توجه 25% است.غول هایی مانند سامسونگ با 22٪ ، اپل با 17٪ و رقیب نزدیک آن Xiaomi (همچنین یک مارک چینی) با 14٪.همچنین ،فراموش نکنیم که ما سهم بازار OnePlus را به این معادله اضافه نکرده ایم و هنوز BBK شماره یک بزرگترین تولید کننده گوشی های هوشمند در جهان است.
اگر متوجه شده باشید،Xiaomi و BBK دقیقاً همان استراتژی را در مورد نفوذ در بازار دنبال می کنند: تقسیم و تسخیر.همین امر در مورد مارک های شیائومی مانند Mi ، POCO ، Redmi و مارک Black Shark که تا حدودی متعلق به آن است،مشهود است و همه آنها در خدمت مخاطبان خاص و هدف خاصی هستند.
در مورد BBK برندهای ، Oppo و Vivo به عنوان برندهای نوآور قرار گرفته اند.یعنی همانهایی که در تحقیق و توسعه سرمایه گذاری می کنند و با فن آوری های جدید ارائه می شوند.وان پلاس در موقعیتی قرار دارد که تجربه ای برتر از گوشی های هوشمند را با قیمت های رقابتی ارائه می دهد. و Realme به عنوان یک مارک اقتصادی مناسب برای خریداران آگاه به قیمت قرار گرفته است.
چگونه مارک های چینی با غول های فناوری رقابت می کنند
اگر دقت کرده باشید،حتماً متوجه شده اید که به نظر می رسد تقریباً همه شرکت های چینی یک هدف کاملاً خاص را هدف قرار داده اند: فروش مقادیر زیادی از محصولات با ارزش برای پول به خریداران آگاه از قیمت،برای ایجاد اقتدار.
مخاطبان
ما می دانیم که خریدار امروز یک فرد تحصیل کرده است.آنها ابزار و دانش لازم را دارند تا بیشترین بهره را از پول خود ببرند.به نظر می رسد این روند در بازار فوق رقابتی آسیا با تقاضای بیش از حد حتی بیشتر نمود پیدا کند.
تقاضای بیش از حد به این معنی است که تغییر حداقل در قیمت یک محصول تأثیر عظیمی بر تعداد واحدهای درخواستی آن محصول دارد.برندهای چینی با کاهش قیمت خود از این پدیده استفاده می کنند تا به محض ورود به محصول جدید،بازار را قبضه کنند.
استراتژی
از آنجا که آسیا چنین جمعیت عظیمی دارد،شرکت ها از این مزیت برخوردار هستند که با اعداد بازی کنند.این بدان معناست که دستگاه ها در مقادیر زیادی به فروش می رسند،آنها می توانند دستگاه های خود را با حاشیه سود کمتری بفروشند.
برای برندهای اقتصادی مانند Redmi و Realme ،سود بردن از گوشی هدف نیست.آنها در عوض از طریق تبلیغات داخلی و برنامه های bloatware خود که از قبل نصب شده اند سود می برند.
بنابراین راه منطقی برای دستیابی به این هدف این است که تلفن های آنها را تا آنجا که ممکن است با استفاده از یک تن حمایت از افراد مشهور و حمایت مالی از رویدادها در اختیار داشته باشید.علاوه بر این،آنها مزیت حرکت دوم را انتخاب می کنند تا از خطر سرمایه گذاری در تحقیق و توسعه بر روی نوآوری هایی که به طور بالقوه ممکن است شکست بخورند جلوگیری کنند.
پیام
یکی از بزرگترین مزایای داشتن مارک های فرعی متعدد این است که می توان از هر یک برای ایجاد،بازاریابی و بهره برداری از یک تصویر تجاری منحصر به فرد استفاده کرد.بیایید به عنوان مثال OnePlus را در نظر بگیریم. هنگامی که برای اولین بار شروع به کار کرد،خود را به عنوان یک شرکت با عناوین جذاب مانند “کشنده پرچمدار” معرفی کرد.
اکنون ، هفت سال بعد ، وان پلاس خود گوشی های شاخص را تولید می کند.به همان اندازه که کنایه به نظر می رسد.نکته در اینجا این است که مارک های چینی تمایل بیشتری به جامعه و مشتری مداری دارند.استراتژی درخشان برای بازار سریع آسیا.
گوشی چینی بخریم یا نه؟
حالا تا حدودی فهمیدیم که چرا گوشی های چینی ارزان هستند؟برای ما که در ایران زندگی می کنیم،خرید یک گوشی با امکانات بالا و قیمت مناسب،کار دشواری به حساب می آید.اما برندهای چینی تا حدودی این امکان را برای ما فراهم می آورند.درگذشته اگر اسمی از گوشی های چینی به گوشمان می خورد،اولین تصورمان گوشی های فیک و طرحی بود که در کارگاه ها ساخته می شوند و برند دیگر شرکت ها روی آنها میخورد،امروز اما پس از سالها استفاده،برندهای معتبر چینی مانند شیائومی،هواوی و… امتحان خود را پس داده اند و بدون شک برای خرید گوشی های میان رده و حتی پرچمدار گزینه مناسبی هستند.
همچنین بخوانید:شیائومی در حال سرمایه گذاری در حوزه خودروهای برقی هوشمند است