موبایل

نحوه غیرفعال کردن و حذف اکانت کلاب هاوس

نحوه غیرفعال کردن و حذف اکانت کلاب هاوس :هنگامی که به کلاب هاوس پیوستید ، احتمالا مجبور شدید برای پیوستن به این شبکه دعوتنامه دریافت کنید. اما برای حذف حساب کاربری خود ، باید برخی از مراحل را طی کنید.در اینجا نحوه غیرفعال کردن و حذف اکانت کلاب هاوس را برای شما توضیح خواهیم داد.

ابتدا اجازه دهید برخی اصطلاحات را تعریف کنیم. اگرچه حذف(Delete) ، غیرفعال کردن (Deactive) کردن حساب شما در زمینه حساب های رسانه های اجتماعی به جای یکدیگر استفاده می شود. تفاوت های مهمی وجود دارد که باید به آنها توجه کنید. همچنین ، به خاطر داشته باشید که هر پلتفرمی (مانند فیس بوک یا توییتر) با غیرفعال سازی و حذف متفاوت برخورد می کند. ما در اینجا به طور خاص در مورد Clubhouse صحبت می کنیم.

نحوه غیرفعال کردن و حذف اکانت کلاب هاوس

 

وقتی اکانت کلاب هاوس خود را غیرفعال (Deactive) می کنید ، حساب شما از چشم عموم حذف می شود. اما برنامه همچنان اطلاعات کاربر شما را حفظ می کند و می توانید با ورود مجدد ، حساب خود را ظرف 30 روز دوباره فعال کنید. پس از مهلت 30 روزه ، کلاب هاوس اکانت شما رو حذف می کند. به این معنی است که دسترسی به حساب خود و اطلاعات آن را برای همیشه از دست می دهید و دیگر نمی توانید وارد حساب خود شوید. Clubhouse این حق را دارد که داده های کاربر را حفظ کند.

حذف حساب کاربری به معنای حذف دائمی و همه شواهدی است که نشان می دهد شما قبلا یک حساب کلاب هاوس داشته اید. این شامل حذف داده های کاربر شما از سرورهای کلاب هاوس نیز می شود.

نحوه غیرفعال کردن اکانت کلاب هاوس

 

برای غیرفعال کردن حساب  ، ابتدا اپلیکیشن کلاب هاوس را در گوشی خود باز کنید و سپس روی تصویر پروفایل خود در گوشه سمت راست بالای صفحه ضربه بزنید.

نحوه غیرفعال کردن اکانت کلاب هاوس

در صفحه بعدی ، روی نماد چرخ دنده واقع در گوشه بالا سمت راست ضربه بزنید.

نحوه غیرفعال کردن و حذف اکانت کلاب هاوس

اکنون در منوی تنظیمات خواهید بود. روی نام خود در بالای صفحه ضربه بزنید.

در صفحه بعدی ، روی “Deactive Account” ضربه بزنید.

پاک کردن اکانت کلاب هاوس

صفحه بعدی جزئیاتی از آنچه در هنگام غیرفعال کردن حساب شما رخ می دهدرا به شما ارائه می دهد. توجه داشته باشید که در مورد حذف داده های شما چیزی ذکر نشده است.

در پایین صفحه گزینه I undestand,Deactive Account را انتخاب کنید.

نحوه غیرفعال کردن و حذف اکانت کلاب هاوس

اکنون حساب کلاب هاوس شما غیرفعال شده است.

نحوه حذف اکانت کلاب هاوس

 

فرایند حذف دائمی حساب Clubhouse و حذف داده های شما ،30 روز زمان می برد.کافیست بعد از غیر فعال کردن 30 روز وارد حساب کاربری خود نشوید. همین امر در مورد حذف حساب شما در  توییتر نیز صدق می کند,که در واقع تمام اطلاعات کاربر شما را 30 روز پس از غیرفعال شدن حذف می کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.