تبلت جدید 11 اینچی HP با دوربین قابل چرخش

شرکت HP از تبلت ویندوزی جدیدی رونمایی کرده است که دارای دوربین سلفی قابل چرخش هست و اولین تبلتی هست که چنین قابلیتی را دارد.
این تبلت یک دوربین 13 مگاپیکسلی در پشت دارد. همانند گوشی های زنفون ایسوس، قابل چرخش است. در صورت نیاز با چرخش 180 درجه ای می توان به جای دوربین سلفی از آن استفاده کرد. این قابلیت این دوربین را به یکی با کیفیت ترین دروبین های سلفی در بین تبلت ها تبدیل می کند.
تبلت جدید HP دارای نمایشگر 11 اینچی IPS 1440p می باشد. این تبلیت به پردازنده پنتیوم N6000 اینتل همراه با 4 گیگ رم و 128 گیگ حافظه NVME مجهز شده است. تبلت جدید HP از ویندوز 11 پشتیبانی می کند.
این دستگاه همچنین می تواند با لوازم جانبی مانند صفحه کلید خود در حالت عمودی یا افقی کار کند. علاوه بر صفحه کلید ، این تبلت با قلم Tilt HP نیز کار می کند و یک درگاه USB-C برای اتصال بیشتر لوازم جانبی و همچنین شارژ ، در کنار شکاف کارت microSD تعبیه شده است.سنسور اثر انگشت نیز روی دکمه پاور آن تعبیه شده است.
اچ پی قصد دارد تبلت را هم با صفحه کلید و هم بدون صفحه کلید در ماه دسامبر به بازار عرضه کند. قیمت آن به تنهایی 499 دلار یا 599 دلار با صفحه کلید می باشد.
