اخبار فناوری

مردی که قفل 1.9 میلیون تلفن AT&T را باز کرد به 12 سال زندان محکوم شد

مردی در آمریکا به جرم باز کردن قفل اپراتوری 1.9 میلیون گوشی، به 12 سال زندان محکوم شد.

این فرد یعنی Muhammad Fahd اهل پاکستان، برای 7 سال گوشی هایی که به صورت اپراتوری قفل هستند را به طور غیرقانونی و با دریافت مبلغی باز می کرد. کاربران در کشورهای خارجی می توانند از اپراتورهای موبایل گوشی های مختلف رو با قیمت کمتر خریداری کنند و پول آن ها را همراه با بسته های مکالمه، اینترنت و غیره به صورت ماهیانه پرداخت کند.

اما این گوشی ها فقط روی همون اپراتور کار می کنند. اما بعد از تکمیل پرداختها (عمدتا بعد از دو سال)، اپراتور اجازه میدهد این محدودیت برداشته شود و گوشی روی هر اپراتوری قابل استفاده باشد.

اما با انلاک کردن یا باز کردن قفل این گوشی ها به صورت غیرقانونی، می توان زودتر از موعد این محدودیت رو از بین برد. از این رو کاربر می توانست پرداخت های موبایلش رو کامل نکند و بتواند گوشی داشته باشد که با هر سیم کارتی آنتن بدهد.

کار اقای فهد دقیقا همین بوده است.فهد در سال 2012 به کارمندان شرکت AT&T؛ دومین اپراتور بزرگ آمریکا، رشوه داده بود تا گوشی مشتریانش رو آنلاک کنند. در سال 2013 شرکت AT&T فرایند آنلاک کردن گوشی هارو سختتر کرد تا جلوی این مشکل را بگیرد.

مردی که قفل 1.9 میلیون تلفن را باز کرد

ولی اقای فهد مهندسی را استخدام کرد تا بدافزاری بنویسد و کارمندان رشوه گرفته آن رو روی سیستم های AT&T نصب کنند.فهد توانست با این بدافزار گوشی های مشتریانش رو از راه دور آنلاک کند و پول کلانی به دست بیاورد.

به گفته AT&T، اقای فهد در این 7 سال فعالیتش، 1.9 میلیون گوشی رو آنلاک کرده که باعث ضرر هنگفت 201.5 میلیون دلاری برای این شرکت شده است.

اقای فهد در سال 2018 در هنگ کنگ دستگیر و به آمریکا تحویل داده شد. در اونجا گناه کار شناخته شد و حالا حکمی با 12 سال زندان دریافت کرده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *