اینترنت

نحوه حذف یا بازیابی فایل ها در گوگل درایو

آیا به طور اتفاقی برخی از فایل ها را در گوگل درایو خود حذف کرده اید؟در اینجا نحوه بازیابی آنها به راحتی آورده شده است.

برای خالی کردن فضای ذخیره سازی،پاک کردن فایل های موجود در گوگل درایو ضروری است.گوگل درایو به شما امکان می‌دهد فایل‌ها را به‌طور موقت یا دائم حذف کنید و اگر هنگام پاک کردن مقداری فضا به‌طور تصادفی آن‌ها را حذف کنید،آن‌ها را بازیابی کنید.

نحوه حذف فایل ها در گوگل درایو

برای حذف فایل‌ها در گوگل درایو،مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. به حساب گوگل درایو خود وارد شوید.
  2. فایل مورد نظر برای حذف را انتخاب کنید.
  3. روی فایل انتخاب شده کلیک راست کرده و Remove را انتخاب کنید.
نحوه حذف یا بازیابی فایل ها در گوگل درایو
با دنبال کردن مراحل بالا،فایل را از Library خود حذف و به سطل زباله گوگل درایو منتقل می کنید.قبل از اینکه گوگل درایو برای همیشه آن را حذف کند،یک ماه در آنجا می ماند.

زمانی که می‌خواهید فایل‌ها را فوراً به‌طور دائم حذف کنید،به‌جای اینکه منتظر بمانید تا پس از یک ماه به‌طور خودکار حذف شوند،لازم است که به‌صورت دستی فایل‌ها را از Bin یا سطل زباله حذف کنید.در اینجا نحوه انجام آن آمده است:

  1. در نوار سمت چپ،روی گزینه Bin کلیک کنید.
  2. از Bin،فایل هایی را که می خواهید برای همیشه حذف کنید انتخاب کنید.
  3. روی فایل کلیک راست کرده و Delete forever را انتخاب کنید.

نحوه بازیابی فایل های پاک شده در گوگل درایو

نحوه بازیابی فایل های پاک شده در گوگل درایو

همانطور که فایل ها را برای همیشه حذف کردید، می توانید فایل های حذف شده را از سطل گوگل درایو نیز بازیابی کنید.تنها کاری که باید انجام دهید این است که روی فایل کلیک راست کرده و Restore را انتخاب کنید.

پوشه Bin در برخی از حساب‌های گوگل درایو، Trash نام دارد.

به همین ترتیب، می توانید با دنبال کردن مراحل ذکر شده در بالا، فایل ها را در Google Drive به صورت انبوه حذف یا بازیابی کنید.تنها تفاوت این است که شما باید همه فایل ها را از قبل با نگه داشتن CTRL انتخاب کنید و سپس روی هر کدام کلیک کنید تا آن را انتخاب کنید.

نحوه حذف یا بازیابی فایل ها در گوگل درایو

به سرعت فایل‌ها را در Google Drive حذف یا بازیابی کنید

گوگل درایو به شما این امکان را می دهد که فایل ها را به صورت تکی یا انبوه حذف یا بازیابی کنید. امکان بازگردانی فایل های حذف شده به 30 روز از تاریخ حذف محدود شده است.پس از آن،فایل ها از Bin حذف می شوند.مراقب باشید چه چیزی را برای همیشه از Bin حذف می کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.